Club bevestigt interesse in Scholz, Mannaert zet Standard serieus onder druk

Club bevestigt interesse in Scholz, Mannaert zet Standard serieus onder druk

16-01-2018 07:09
4

Na het vertrek van Laurens De Bock en German Mera is Club Brugge nog niet klaar op de transfermarkt. De Bruggelingen zoeken nog naar een nieuwe verdediger. Dat wordt mogelijk Alexander Scholz, al zijn er nog meer namen op het lijstje. Dat bevestigt Vincent Mannaert.

"Met De Bock en Mera weg in combinatie met het feit dat Decarli wat last heeft en Vanlerberghe lichtgekwetst is, hebben we verdedigend niet zo veel opties meer. Nadat we hadden opgevangen dat Scholz mocht vertrekken bij Standard, hebben we een poging gewaagd", vertelt de manager van Club Brugge in Het Laatste Nieuws.

"Het is een speler die we kennen en die naast andere opties die we volgen, onder bepaalde voorwaarden interessant kan zijn." De prijs die Standard vroeg, vond men bij Club echter te gortig. Hij zou 4,5 miljoen of 2,5 miljoen + Jordi Vanlerberghe moeten kosten. "Het is vooral aan Standard en Scholz zelf om onderling uit te maken welke richting ze uit willen."

Als Standard de vraagprijs niet laat zakken, heeft men bij Club nog andere targets (waaronder Alin Tosca) in het vizier. "Maar laat ons zeggen dat hun antwoord er voor gezorgd heeft dat we bij een andere buitenlandse piste dezelfde stappen ondernomen hebben als bij Scholz (een bod van 1 miljoen euro, red.)."

No Poll