Coucke en Bayat kunnen door één deur: Stond niet met pistool te zwaaien

Coucke en Bayat kunnen door één deur: "Stond niet met pistool te zwaaien"

10-01-2018 18:30
2

Tijdens de afgelopen jaren bracht Mogi Bayat meer dan één speler aan bij RSC Anderlecht. De makelaar had goede banden met de club, maar blijft dat zo als Marc Coucke straks de plak zwaait in Brussel. Bayat sluit het niet uit. 

Coucke en Bayat waren een tijdje geleden niet de beste vrienden. Dat had mede te maken met het feit dat de makelaar Silvio Proto aan een transfer hielp. Maar volgens Bayat is er weinig of niets aan de hand. "Ik heb geen enkel probleem met geen enkele clubmanager in België en dus ook niet met de club KV Oostende", aldus Bayat tegenover RTBF.

"Noch door de transfer van Proto, noch door die van Yassine El Ghanassy naar Nantes. Er werd me een prijs gevraagd voor Proto en die hebben ze gekregen. Het is niet dat ik met een pistool naar Oostende heb staan zwaaien zodat ze de doelman verplicht van de hand zouden doen", gaat Bayat verder.

Volgens de makelaar is hij zeker niet de slechterik. "Ik heb de Belgische nationaliteit en ik heb geleerd dat we in dit land compromissen moeten sluiten. Ik ben daarvoor trouwens de perfecte ambassadeur."