OFFICIEEL: Voormalig publiekslieveling van Club Brugge gaat aan de slag in 1B

OFFICIEEL: Voormalig publiekslieveling van Club Brugge gaat aan de slag in 1B

09-01-2018 17:28

Met Philippe Clement en Sven Vermant begonnen onlangs twee ex-spelers van Club Brugge aan een nieuwe baan. Daar mag nu een derde naam aan toegevoegd worden. Olivier De Cock begint immers aan een nieuwe uitdaging. De voormalige verdediger van Blauw-Zwart gaat het niet proberen als trainer, maar als teammanager. 

 

De Cock gaat aan de slag in de Proximus League. Hij vond onderdak bij KSV Roeselare. Dat bevestigde de ploeg uit 1B dinsdag via de officiële kanalen. 'Vanaf vandaag heeft Schiervelde er een nieuw gezicht bij. Olivier De Cock vervoegt de rangen als teammanager', klinkt het.

'De 42-jarige ex-speler van o.a. Club Brugge & KSV Roeselare zal een link vormen tussen de spelers, staf en bestuur en zal de spelers bijstaan bij hun vragen/problemen. We wensen Olivier alvast veel succes toe op Schiervelde!', sluit Roeselare het bericht af. 

De Cock debuteerde in het seizoen 1995 - 1996 op het hoogste niveau bij Club Brugge. Tot 2007 zou hij op de loonlijst van Blauw-Zwart blijven staan. In zijn nadagen speelde de elfvoudige Rode Duivel nog voor Oostende en Roeselare.