Uitverkoop van start bij Barça: 'Arda wil bijzondere speler voor ons zijn'

Uitverkoop van start bij Barça: 'Arda wil bijzondere speler voor ons zijn'

Gepubliceerd: dinsdag 9 januari 2018 om 12:30di 09-01-2018 om 12:30

Na de komst van Philippe Coutinho lijkt de uitverkoop van start te gaan bij FC Barcelona. Istanbul Basaksehir heeft bevestigd te onderhandelen met de Catalanen over een transfer van Arda Turan.

De dertigjarige middenvelder heeft volgens Göksel Gümsdag, de voorzitter van de Turkse club, oren naar een terugkeer naar eigen land. 'We hebben een aantal gesprekken gehad en ik ben naar Barcelona gegaan om persoonlijk met Arda te spreken. Ik zag bij hem de honger en hoorde van zijn ambities', meldt de preses dinsdag in een verklaring op de clubsite.

'Ik kan in het kort zeggen dat Arda ambitieus is en bereid is om een bijzondere speler bij ons te zijn', vervolgt Gümsdag. Volgens hem is het nu wachten op de laatste stappen die gezet moeten worden in de onderhandelingen. Arda Turan kwam al voor de komst van Coutinho niet meer in het stuk voor bij Barça. Hij speelde eerder in Turkije voor Galatasaray.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

De CL-loting voor Club Brugge is bekend! Waar zie jij de Bruggelingen eindigen? #ClubBrugge #JPL #Vormer #Zenit #Dortmund #Lazio #ZenitSintPetersburg #LazioRoma #BorussiaDortmund #UCL #ChampionsLeague

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws