Anderlecht-flop niet naar PSV: Dat zou ik ook echt zeggen in een krant!

Anderlecht-flop niet naar PSV: "Dat zou ik ook echt zeggen in een krant!"

04-01-2018 18:15

Alexander Büttner is mogelijk bezig aan zijn laatste dagen dan wel weken bij Vitesse. De Arnhemse club staat open voor clubs die hem in de tweede seizoenshelft willen huren.

Over belangstelling heeft Büttner niet te klagen. "Ik heb inmiddels een gesprek gehad met Marc van Hintum (technisch directeur, red.)", vertelt zaakwaarnemer Aleksandar Bursac aan Voetbal International. "We hebben de toezegging gekregen dat Alexander verhuurd mag worden deze winter. De eerste buitenlandse clubs hebben inmiddels al bij me geïnformeerd."

Vlak voor het sluiten van de zomerse transfermarkt werd Büttner gelinkt aan PSV. Bursac liet donderdagochtend aan het Algemeen Dagblad weten dat hij 'moet navragen of PSV nog geïnteresseerd is'. Meer is er niet aan de hand, zegt de zaakwaarnemer.

"Ik heb aangegeven dat PSV deze zomer interesse had. Nu lees ik op al die knip- en plaksites dat ik hem naar PSV ga brengen. Wat een onzin! Dat zou ik ook echt zeggen in een krant. Dat ik even met een club ga bellen. De waarheid is dat er deze zomer contact is geweest maar dat Vitesse toen niet wilde meewerken."