'Antwerp moet Club Brugge van zich afslaan: ook andere basispion gegeerd'

'Antwerp moet Club Brugge van zich afslaan: ook andere basispion gegeerd'

30-12-2017 12:30
4

Royal Antwerp FC sluit een onvergetelijk 2017 af met de vierde plek in de Jupiler Pro League. De oudste club van het land leeft op een wolk, maar dat succes heeft ook een keerzijde. Club Brugge aast namelijk op een duo van de Antwerpenaren.

Eerder kwam al naar buiten dat Club hoopt om Ivo Rodrigues binnen te halen en nu koppelt La Dernière Heure daar nog een tweede Antwerp-speler aan. Matheus Borges zou namelijk ook op het lijstje van de koploper staan. De linksvoetige verdediger kwam vorige zomer over van de Braziliaanse Tweede Klasse en werkte zich in een mum van tijd op tot een betrouwbare pion in de achterhoede van RAFC.

The Great Old zal dan ook niet happig zijn om Mateus te laten vertrekken. Voorlopig wordt hij slecht gehuurd van zijn moederclub Londrina, maar naar alle verwachting zal de Zuid-Amerikaan komende zomer definitief overstappen naar Deurne-Noord. Als Club écht wil doorduwen, zal het wel kordaat moeten handelen. LDH weet immers dat ook Eintracht Frankfurt interesse toont.