Update: 'Rodrigues mag voor dit transferbedrag vertrekken naar Belgische topclub'

Update: 'Rodrigues mag voor dit transferbedrag vertrekken naar Belgische topclub'

29-12-2017 09:15
3

Antwerp FC heeft het jaar afgesloten met een knappe vierde plaats in de klassering. Heel wat spelers maken indruk, zo ook Ivo Rodrigues. De Portugese flankspeler wordt gehuurd van FC Porto, maar AA Gent en Club Brugge willen hem graag definitief inlijven.

Het Portugese MaisFutebol meldt dat beide topclubs hengelen naar de diensten van de aalvlugge flankaanvaller van de Great Old. Het niveau van de Belgische competitie verteerde hij tot dusver uitstekend, dat is ook onze topteams niet ontgaan. De directie van zowel Club als Gent zaten al samen met de Portugese topclub over een eventuele overgang. 

Rodrigues arriveerde deze zomer op de Bosuil. Sindsdien speelde de Portugees veertien wedstrijden voor de promovendus, daarin was hij goed voor drie doelpunten en twee assists. De speler zelf is gecharmeerd door de belangstelling, hij sluit een overgang dan ook niet uit. Hij is bereid om naar beide voorstellen te luisteren.

Update 9u15: Ivo Rodrigues mag FC Porto verlaten voor een bedrag tussen één en twee miljoen euro, aldus het Nieuwsblad. Indien Club Brugge en AA Gent hem willen binnenhalen in januari, moet er ook nog een bijdrage betaald worden aan Antwerp. Zij hebben namelijk een huurovereenkomst met Porto tot het einde van het seizoen.