Moet Anderlecht vrezen?  Weet niet of ik seizoen hier uit doe

Moet Anderlecht vrezen? "Weet niet of ik seizoen hier uit doe"

30-12-2017 07:42
2

Anderlecht hield afgelopen zomer Kara Mbodji aan boord. De verdediger droomde van een transfer naar Engeland, maar tekende uiteindelijk een verbeterd contract in Brussel. Nu er een nieuwe transferperiode voor de deur staat, overweegt Kara alsnog een vertrek. 

Bij Foot221 laat Kara verstaan dat hij niet zeker is waar zijn toekomst ligt. "Ik weet niet of ik het seizoen bij Anderlecht zal afmaken", klinkt het uit de mond van de Senegalees. De voorbije weken beleefde Kara niet zijn fijnste periode bij Anderlecht. Na de 5-0 nederlaag tegen Club Brugge was er in Neerpede een aanvaring met enkele fans.

Of Kara effectief zal vertrekken, valt af te wachten. Momenteel is hij immers geblesseerd. Pas binnen twee maanden kan hij weer op het veld staan. Het is dus maar de vraag welke club er komt aankloppen voor Kara in Brussel.

In het verleden toonde Sevilla interesse in Kara. "Ik zou niet zeggen dat die transfer afgesprongen is. Ze hadden twee verdedigers in het vizier en ze hebben uiteindelijk die andere genomen. De deal is niet afgesprongen. In januari kreeg ik ook nog drie voorstellen uit Engeland, maar de club wilde me niet laten vertrekken."