Kompany toont zich grote meneer langs het veld: In mijn hart ben ik een zakenman

Kompany toont zich grote meneer langs het veld: "In mijn hart ben ik een zakenman"

29-12-2017 12:13

Sportief kreeg Vincent Kompany de voorbije dagen een klap te verwerken. De verdediger viel bij Manchester City geblesseerd uit en zal weer een tijd in de lappenmand liggen. Naast het veld is er gelukkig wel positief nieuws over Kompany te melden. Hij heeft zijn MBA-diploma gehaald aan de Manchester Business School. Kompany ziet dat als eerbetoon aan zijn moeder.  

Op de website van de Manchester Business School spreekt Kompany over het behalen van zijn rapport. "Voor mij is onderwijs altijd belangrijk geweest. Die les heb ik geleerd van mijn moeder. Dit diploma behalen voelt als een eerbetoon aan mijn moeder. Zij heeft me altijd gestimuleerd om te blijven studeren."

Met onderscheiding studeerde Kompany af. Hij overtuigde met een thesis over hoe Premier League-clubs kunnen profiteren van thuisvoordeel. "Het programma op de Manchester Business School was ideaal voor mij. Als je op het hoogste niveau voetbal speelt, dan voelt zelf het leiden van je persoonlijke leven als een bedrijf.Voor mij was het belangrijk om te weten waar ik mee bezig was. Mijn onderwerp moest dicht bij mij staan. In mijn hart ben ik een zakenman.