Malaise bij Anderlecht compleet: 'Nog een sterkhouder moet onder het mes'

Malaise bij Anderlecht compleet: 'Nog een sterkhouder moet onder het mes'

22-12-2017 08:00
13

RSC Anderlecht zit momenteel in de hoek waar de klappen vallen. Vorige week verloor de landskampioen kansloos in Brugge én deze week zag het de heroptredende Andy Najar alweer geblesseerd uitvallen. Een operatie is de enige uitweg voor de Hondurees, al moet er wellicht nog een sterkhouder onder het mes.

Het Nieuwsblad meldt dat een operatie dreigt voor Kara Mbodj. De Senegalese krachtpatser sukkelt al een hele tijd met zijn knie, iets wat ook Hein Vanhaezebrouck niet ontgaan is. "Beter dat we eerst bekijken hoe we hem weer op zijn beste niveau kunnen brengen", klinkt het bij de leermeester van paars-wit, die vanavond wellicht dan ook geen beroep zal kunnen doen op Kara.

Aangezien het niet de eerste keer is dat de knie hem parten speelt, overweegt de bonkige verdediger een operatie. Op die manier is hij hopelijk van alle kwaaltjes verlost en kan hij topfit zijn tegen juni, want dan start het WK in Rusland. Voor Anderlecht is dit uiteraard minder goed nieuws, dat wellicht deze winter een extra verdediger zal moeten kopen.