Lambrecht haalt De Sutter helemaal onderuit: 'Zeer slecht, hij brengt te weinig'

Lambrecht haalt De Sutter helemaal onderuit: 'Zeer slecht, hij brengt te weinig'

16-12-2017 23:21
1

Tom De Sutter werd enkele jaren geleden met grote trom aangetrokken door Lokeren, maar echt overtuigen kon hij niet. De spits sukkelt bij de Waaslanders. Voorzitter Roger Lambrecht is zijn eigen speler kotsbeu.

Lokeren doet het niet al te best in de competitie. Lambrecht weet hoe dat komt. Hij wijst vooral naar De Sutter. "Het schoentje wringt vooraan, we maken geen goals. Prijs-kwaliteit zitten we met Tom De Sutter zeer slecht. Hij brengt te weinig, zeker voor wat we voor hem betaald hebben", klinkt het in Het Laatste Nieuws.

De Sutter lijkt zelfs te moeten vrezen voor zijn basisplekje. Lambrecht gaat op zoek naar verbetering. "Hopelijk vinden we deze winter nog een '10' en een '9'. Een 'goalenmaker', van een hoger niveau dan we nu hebben", zegt hij.

"Maar die zoekt iedereen. Waasland-Beveren, ja, die hebben er ene (doelt op Thelin, red.) Natuurlijk ben ik jaloers op hen. Die mensen hebben altijd naar ons moeten kijken, en nu is 't andersom. Morioka hebben ze 'voor niks' gekocht. Als je nu z'n waarde ziet... Da's wat anders van prijs-kwaliteit", besluit Lambrecht.