Club Brugge roert zich op de transfermarkt: We gaan daar spelers proberen halen

Club Brugge roert zich op de transfermarkt: "We gaan daar spelers proberen halen"

16-12-2017 09:40
2

Club Brugge staan ruim aan de leiding in de Jupiler Pro League. De dichtste achtervolger – Sporting Charleroi – staat op zes punten. Grote concurrent Anderlecht staat zelfs al op tien punten. Toch wil Blauw-Zwart die voorsprong graag behouden, daarom gaat het deze winter de portefeuille opentrekken.

Voorzitter Bart Verhaeghe gaf in een gesprek met La Dernière Heure te kennen dat Club deze winter zal speuren naar versterking, hij weet zelfs al waar. "We gaan proberen al enkele spelers voor volgend seizoen te halen. Januari is een goede periode om spelers uit Zuid-Amerika aan te trekken", vertelt hij. Bijzonder is dat niet, want ook Helibelton Palacios en German Mera komen van daar.

Ook uitgaand staat er wat te gebeuren bij de Bruggelingen, zo mag Lior Refaelov vertrekken. "Club Brugge respecteert al zijn spelers en zeker zij die de club al veel bijbrachten. Ondanks zijn situatie blijft hij een voorbeeld. Als het moment komt, gaan we een oplossing zoeken voor hem die iedereen tevreden stelt. Dat verdient hij", is hij niks dan lof.