Genk-fans willen geen Hasi of Clement, maar stemmen voor Limburger

Genk-fans willen geen Hasi of Clement, maar stemmen voor Limburger

12-12-2017 11:45
2

Racing Genk heeft een nieuwe trainer nodig, en dat was ook een hoofdonderwerp in TVL Sportcafé. De regionale zender hield ook een poll, en die werd gewonnen door een Limburger.

Stijn Vreven, de huidige coach van NAC Breda, is de populairste van de zes namen die TVL op een shortlist zette. Hij wint wel met amper zeventien procent van de stemmen, want de scores liggen bijzonder dicht bij elkaar. Gert Verheyen komt op de tweede plaats. Daarna pas zien we Besnik Hasi en Philippe Clement opduiken, zij staan ex aequo.

Yannick Ferrera komt pas op de vijfde plaats, hij is dit seizoen dan ook ontslagen bij KV Mechelen. Helemaal geen vertrouwen is er voorlopig in Bernd Thijs. De ex-speler van Racing Genk en zevenvoudig international bengelt helemaal achteraan met negen procent.

Voorzitter Peter Croonen was te gast en mocht reageren. Hij beweert echter van niets te weten. Een ex-speler van Genk zijn is wel een meerwaarde. "Ik denk dat wel, ik denk dat affiniteit met het huis en de club belangrijk is. Maar het is niet doorslaggevend."