Van Holsbeeck heeft droomtrainer te pakken: 'Dan is dat toch totaal verschillend'

  Van Holsbeeck heeft droomtrainer te pakken: 'Dan is dat toch totaal verschillend'

  zaterdag 9 december 2017 om 12:15

  Herman Van Holsbeeck heeft moeilijke maanden achter de rug. De manager van Anderlecht moest René Weiler de laan uitsturen en ging op zoek naar een nieuwe coach. Met Hein Vanhaezebrouck heeft hij zijn droomtrainer gevonden.

  "Ik heb na het ontslag van René Weiler aan de voorzitter gezegd dat we er alles aan moesten doen om de enige trainer in België die beantwoordt aan het DNA van Anderlecht naar hier te halen", aldus Van Holsbeeck tijdens een interview met Het Laatste Nieuws. "Ik vind Dury en Mazzu ook toptrainers."

  "Maar als je ziet hoe Mazzu Charleroi laat voetballen en je ziet hoe Hein op een soortgelijk niveau Kortrijk liet voetballen,ja dan is dat toch totaal verschillend. Ik moet toegeven dat alleen nog maar omwille van het profiel van Hein, iedereen in deze club ongelooflijk gelukkig is met hem. Wat moet dat niet zijn als hij straks met goed voetbal ook prijzen gaat winnen?"

  Plaats een reactie

  Patfey +5103
  zaterdag 9 december 2017 om 12:39
  Ik dacht dat Weiler zijn droomtrainer was?
  Vind ik leuk
  Toca +33821
  zaterdag 9 december 2017 om 13:51
  Dat moest hij altijd zeggen denk ik..
  Vind ik leuk
  Boktor +692
  zaterdag 9 december 2017 om 17:51
  Wateen arrogante zak. Terwijl elke voetbalkenner en supporter wist wat voor vlees ze in de kuip hadden met Weiler was hij de enige onnozelaar die hem verdedigde. Dit zegt veel over zijn voetbalkennis.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws