Icoon mengt zich in overname: Vertrek van Vanden Stock zou jammer zijn

  Icoon mengt zich in overname: "Vertrek van Vanden Stock zou jammer zijn"

  woensdag 6 december 2017 om 16:48

  RSC Anderlecht heeft het al bevestigd en mogelijk komt het er zelfs voor de jaarwisseling nog van: de club zoekt een overnemer. Zo zou er binnenkort een einde kunnen komen aan het tijdperk van Roger Vanden Stock. Voor Pär Zetterberg zou dat behoorlijk surrealistisch zijn.

  De Zweedse publiekslieveling excelleerde bij Anderlecht toen Vanden Stock er aan het roer stond. Het verhaal over een op til zijnde overname doet hem dan ook pijn. "Het zou een grote verrassing zijn voor mij om een andere voorzitter dan Vanden Stock aan het hoofd van de club te zien zitten", laat hij optekenen bij RTBF.

  "Maar jammer genoeg is dat vaak de realiteit in een heleboel clubs. Ik vind dat jammer. Ik had een speciale band met de hele familie. Ze zijn oprecht. Ze hebben mij heel wat zaken bijgebracht, in mijn carrière, maar ook in mijn leven", besluit Zetterberg. 

  Poll

  Vind jij de tijd gekomen voor Vanden Stock om te vertrekken?

  (234 stemmen)

  Plaats een reactie

  woensdag 6 december 2017 om 16:56
  Ja maar dan alleen om een kapitaalinjectie te krijgen die de club terug moet verbeteren
  Vind ik leuk
  Julien +1154
  woensdag 6 december 2017 om 18:48
  Roger VdS is een toffe, sympathieke en joviale gast. Een chique type en een echte gentleman. Maar van voetbal heeft hij, in tegenstelling tot zijn vader zaliger, spijtig genoeg niet veel kaas gegeten. En dat heeft zich de laatste twee decennia duidelijk afgespiegeld op het sportieve beleid van de club.
  Vind ik leuk
  Zetterberg +9914
  woensdag 6 december 2017 om 20:07
  Toch niet op de prestaties, want de cijfers zijn nooit zo goed geweest op vlak van vaderlandse competitie! Het gevoel zeg misschien idd iets anders...
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws