Ex-Rode Duivel kent dé oplossing voor Leko: Dat heb je bij hen nog niet gezien

Ex-Rode Duivel kent dé oplossing voor Leko: "Dat heb je bij hen nog niet gezien"

Gepubliceerd: maandag 27 november 2017 om 16:00ma 27-11-2017 om 16:00

Club Brugge versloeg zondagavond Zulte Waregem na een knappe remonte. In het slot van de wedstrijd werd een 1-2 achterstond nog omgezet in een 3-2 zege. Toch was er weer een heikel punt bij Blauw-Zwart, doelman Guillaume Hubert ging namelijk zwaar in de fout bij het tweede tegendoelpunt. Het keepersprobleem blijft Ivan Leko kopzorgen bezorgen.

Geert De Vlieger ziet de doelmannen van Club niet voor het eerst dit seizoen blunderen. "De terugkeer van Sammy Bossut had een leuk item kunnen zijn, maar wat er bij de doelman aan de overkant gebeurde, bleek toch weer interessanter. Hubert ging in de fout en volgens mij zit Club nu officieel met een keepersprobleem. Leko voelt dat zelf ook", reageert hij in Het Nieuwsblad.

De naam van Ludovic Butelle komt steeds meer ter spraken, ook bij de supporters. "Het is geen toeval dat Butelle vorige week een kans kreeg in de oefenmatch tegen Roeselare, dat zijn naam zo vaak valt op persconferenties, dat Leko constant benadrukt dat er vier goede doelmannen zijn bij Club. Butelle is een item. In het verleden heeft hij al getoond dat hij zekerheid kan brengen. Dat heb je bij Hubert en Horvath nog niet gezien."

LEES OOKClub Brugge-fans voeren druk op, doet Leko belangrijke aanpassing?

Poll

Wie moet in doel staan de volgende wedstrijd?

(320 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws