De Boeck: Wat er bij 3-0 gebeurt, tart elke verbeelding

De Boeck: "Wat er bij 3-0 gebeurt, tart elke verbeelding"

19-11-2017 09:50

Glen De Boeck heeft er zijn eerste match opzitten als trainer van KV Kortrijk. De Kerels legden er zaterdagavond drie in het mandje voor de rust, maar een veerkrachtig STVV kwam in de laatste tien minuten nog terug tot 3-2. De opluchting bij Glen De Boeck was groot.

Glen De Boeck was tevreden met de driepunter, maar kon niet geloven dat zijn ploeg helemaal op het einde van de match de overwinning nog bijna uit handen gaf, vertelde hij aan Sporza. "Er is niets aan de hand, maar wat er dan nog gebeurt tart elke verbeelding. Die wedstrijd wordt nog heel moeilijk en dan zie je dat je een ploeg hebt overgenomen die onderaan staat."

STTV-trainer Jonas de Roeck gaf toe dat zijn ploeg in de eerste helft het spel moest ondergaan, maar vond de overwinning van Kortrijk alsnog gevleid. "Kortrijk heeft niet gewonnen, wij hebben verloren." Verder baalt de trainer van de elf tegentreffers in drie matchen. "We verdienden er vandaag geen drie."

Kortrijk maakt door de overwinning een kleine sprong in het klassement en vindt opnieuw aansluiting bij de middenmoot.