Zidane voedt geruchten over wereldtopper: Voor de toekomst, wie weet?

  Zidane voedt geruchten over wereldtopper: "Voor de toekomst, wie weet?"

  vrijdag 17 november 2017 om 15:59

  Zinedine Zidane sluit niet uit dat Neymar op een dag de overstap maakt naar Real Madrid. Dat laat de Real-trainer vrijdag desgevraagd weten op een persconferentie.

  Neymar maakte afgelopen zomer voor 222 miljoen euro de overstap van FC Barcelona naar Paris Saint-Germain, maar zou allerminst gelukkig zijn in Frankrijk. Het Spaanse Marca bracht hem vorige week in verband met Real Madrid. Zidane werd vrijdag, een dag voor de kraker tegen Atlético Madrid, gevraagd naar de vermeende interesse van Real.

  "Neymar is een heel goede voetballer, dat is waar", zegt Zidane, die niets wil bevestigen. Toch zet hij de deur op een kiertje. "Ik heb bij deze club de beste spelers tot mijn beschikking en kan me alleen op deze spelers focussen. Maar voor de toekomst, wie weet? We zullen zien."

  Zidane denkt niet dat de Neymar-geruchten invloed hebben op zijn selectie met oog op de topper tegen Atlético. "De informatie over Neymar doet ons weinig. Er wordt altijd veel gepraat over Real Madrid. Daar houden we ons ver van verwijderd."

  Poll

  Zie jij Neymar ooit bij Real voetballen?

  (77 stemmen)

  Plaats een reactie

  Wolf1986 +1669
  vrijdag 17 november 2017 om 16:07
  Als Madrid fan hoop ik met hart en ziel van niet.
  Vind ik leuk
  dethklok28 +4777
  vrijdag 17 november 2017 om 17:19
  Ronaldo zal het graag horen
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws