Geen slapeloosheid bij Rode Duivel: Ik heb geen stress om bij de 23 te komen

Geen slapeloosheid bij Rode Duivel: "Ik heb geen stress om bij de 23 te komen"

12-11-2017 15:05
2

Kevin De Bruyne, Romelu Lukaku en Eden Hazard zijn een paar jongens die - als ze niet geblesseerd of geschorst geraken - zeker mee gaan naar het WK in Rusland. Enkele jongens moeten nog vechten voor hun plaats. Laurent Ciman is zo iemand, maar de verdediger blijft rustig onder die situatie.

"Ik heb geen stress om bij de 23 te komen. Ik heb een drama gehad in mijn leven. Niks zal me meer doen lijden dan dat. Maar natuurlijk wil ik graag bij de 23 komen. Ik zal er voor werken", liet Ciman noteren in Sportwereld.

Tegen Mexico maakte de verdediger geen al te beste indruk. "Misschien speel ik nu niet tegen Japan. De coach doet wat hij denkt te moeten doen. Ik heb er geen probleem mee dat de coach dingen probeert. Dat is het leven. Je werkt hard en doet je best. Daarna maakt de coach zijn keuzes."

"Ik ga niet zitten tobben of panikeren. In mijn hoofd ben ik goed. Ik probeer mijn best te doen op het veld. Soms gaat het goed, soms gaat het iets minder goed zoals tegen Mexico", besluit de ex-speler van onder meer Standard en Club Brugge. 

Lees ookOok andere Rode Duivel leest Martinez de les: "Daardoor was het moeilijk"