OFFICIEEL: Wel Champions League, maar geen Italiaanse grootheid meer voor Witsel

OFFICIEEL: Wel Champions League, maar geen Italiaanse grootheid meer voor Witsel

06-11-2017 15:56
1

Tianjin Quanjian FC wist zich op de slotspeeldag te plaatsen voor de Aziatische Champions League, maar op maandag nam de club van Axel Witsel afscheid van Fabio Cannavaro. Dat bevestigden de Chinezen via de officiële kanalen

Witsel zal niet zonder trainer zitten, want Tianjin Quanjian FC stelde op maandag ook al de opvolger van Cannavaro voor. Paulo Sousa neemt het stokje van de Italiaan over. Tot vorig seizoen was Sousa aan de slag bij het Italiaanse Fiorentina. Eerder werkte de 47-jarige Portugees ook voor  onder meer QPR, Swansea, Leicester, Videoton en Maccabi Tel Aviv. 

Cannavaro was sinds 2016 aan de slag bij Tianjin Quanjian FC. Hij hielp de club mee aan promotie naar het hoogste niveau. Dit seizoen wist hij de promovendus naar de voorrondes van de  Aziatische Champions League te leiden. Ondertussen valt de naam van de ex-ster van onder meer Juventus en Real Madrid bij Guangzhou Evergrande FC. Bij de landskampioen uit China lijt Felipe Scolari aan zijn laatste dagen bezig. Opvallend: eerder nam Scolari bij Guangzhou Evergrande FC over van Cannavaro.