Berrier chanteert voorzitter Coucke: ‘Eén miljoen op tafel’

Berrier chanteert voorzitter Coucke: ‘Eén miljoen op tafel’

27-10-2017 07:15
8

KV Oostende won dinsdag met ruime 3-0 cijfers van Charleroi. Toch is er aan de kust geen reden tot feest. Frank Berrier wil een transfer naar het Thaise Rartchaburi afdwingen. Voorzitter Marc Coucke houdt voet bij stuk.

Donderdag werd al bekend gemaakt dat Berrier voor onbepaalde tijd naar de B-kern wordt gestuurd. Op een totaal onrespectloze manier probeer de Fransman zijn transfer naar Thailand te forceren. Hij zou daar zo’n één miljoen euro kunnen verdienen. "Als je mij niet laat gaat of mij geen zot contract geeft, speel ik niet meer", probeert Berrier zijn voorzitter in het nauw te drijven in Het Laatste Nieuws.

Vorige zaterdag ontbrak Berrier al tegen STVV omdat hij ‘geblesseerd’ zou geweest zijn. Twee dagen later sloeg echter de bom in toen de Franse middenvelder zijn voorzitter voor schut zette met zijn 'voorstel'. Berrier hoopt gratis te kunnen vertrekken, maar dat zal alvast niet gebeuren. Tenzij Ratchaburi of Berrier zelf nog afkomt met een bedrag van ongeveer één miljoen euro. Tot dan blijft hij gewoon met de B-kern meetrainen.