Verrassende taal bij Anderlecht: Teodorczyk wou de man niet raken

Verrassende taal bij Anderlecht: "Teodorczyk wou de man niet raken"

23-10-2017 08:02
16

Lukasz Teodorczyk liet zich in de wedstrijd tegen Genk (0-1) bijzonder negatief opmerken. De spits scoorde niet én trapte na. De Pool ontsnapte wonderbaarlijk aan een rode kaart. Bij Anderlecht kreeg hij toch nog bescherming.

Een misplaatste beweging van Teodorczyk die zonder twijfel rood verdiende. Al namen Frank Boeckx en Hein Vanhaezebrouck het na de wedstrijd nog op voor de Pool. "Teo mag die reactie niet hebben. De frustratie kwam in hem naar boven. Maar ik had niet de indruk dat hij de intentie had om de speler van Genk te raken", aldus Vanhaezebrouck tegenover Het Laatste Nieuws.

Ook kleedkamermaatje Boeckx nam het op voor zijn vriend. "Teo hield zich volgens mij net op tijd in", gaf de doelman aan. Slachtoffer Joseph Aidoo zag het dan toch anders. "Teodorczyk raakte mij wel degelijk achteraan de dij", zegt hij.

"Hard was het niet, maar wel ongepast. Of het rood verdiende? Daar moet de scheidsrechter over beslissen. Ik weet wel dat hij gefrustreerd raakte omdat hij weinig duels won en zich nooit kon doorzetten", aldus de verdediger.

No Poll