Genk-middenvelder sust teleurgestelde fans: Resultaten geven vertekend beeld

  Genk-middenvelder sust teleurgestelde fans: "Resultaten geven vertekend beeld"

  zaterdag 21 oktober 2017 om 22:34

  KRC Genk trekt zondag naar Brussel, waar de Limburgers het opnemen tegen RSC Anderlecht. Genk heeft het nog niet al te makkelijk gehad dit seizoen, dat weet ook Sander Berge. Zorgen maken ze zich nog niet.

  "Ik vind dat de resultaten van KRC Genk een vertekend beeld geven", zegt Berge in Het Belang van Limburg. "Wij spelen nog steeds dominant en creëren na Anderlecht het meeste doelkansen in België. Het zat ook niet altijd mee bij de afwerking", geeft de Noor meer uitleg.

  Zondag wordt het een moeilijke partij voor Berge. De middenvelder weet wat hij aan zich kan verwachten. "Zondag zal Anderlecht proberen om ons onder druk te zetten. Dat we daardoor minder balbezit zullen hebben, hoeft geen probleem te zijn. Zo krijgen onze spitsen en Pozuelo meer ruimte om iets te forceren", klinkt het met vertrouwen.

  Plaats een reactie

  Gimini +559
  zondag 22 oktober 2017 om 02:58
  Een vertekend beeld ?? neen , de realiteit....Iedereen heeft daar "ster" allures gekregen....Al meer bezig met een toekomstige transfer dan met het tegenwoordige voetbal. Het spel is niet zo je van het , de transfers waardes zullen als een blok naar onder vallen. Wie wil nu speler die zijn ploeg in een neerwaartse spiraal speelt ?
  Vind ik leuk
  wesleyvb +834
  zondag 22 oktober 2017 om 10:53
  Berge, je bent een goede speler, maar je bent er zelf nog helemaal niet! Jemoet zelf in de spiegel durven kijken! Je bent te traag op het middenveld in de omschakeling! de bal gaat meestal opzij of achteruit. Je draait zo traag als ons bomma ophaar badsletsen! Werk daaraan ipv te zeveren in de media.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Genk-middenvelder sust teleurgestelde fans: "Resultaten geven vertekend beeld"