Standard doet uitstekende zaak, Sa Pinto pakt zes op zes

  Standard doet uitstekende zaak, Sa Pinto pakt zes op zes

  vrijdag 20 oktober 2017 om 22:15

  Moeskroen en Standard hebben Speeldag 11 van de Jupiler Pro League geopend. Na een verdienstelijke Waalse derby trokken de bezoekers uiteindelijk aan het langste eind.

  Standard nam een sterke start op Le Canonnier, Orlando Sa raakte na vier minuten al de paal. Moeskroen kon gaandeweg het evenwicht herstellen, maar Aidara trapte de grootste kans in het zijnet. Een fatale misser, want even later duwde Locigno een corner in het eigen doel. Een knullige blunder die zorgde voor een 0-1 ruststand. Bijna kwam er zelfs een tweede own-goal, maar Nkaka zag zijn kopbal gelukkig nipt naast gaan.

  Na de peuze kwam Moeskroen uitstekend uit de kleedkamers: Amallah maakte snel gelijk, zij het met een frommelgoal. Het startschot voor een onderhoudende tweede helft, met mogelijkheden aan beide kanten. Awoniyi en Amallah misten voor Moeskroen, Sa voor Standard. Die laatste haalde echter zijn gram. Na een mooie combinatie op rechts kopte hij een kwartier voor het einde de winning goal binnen. Vanop de stip zorgde Edmilson nog voor een te zware 1-3.

  Standard boekt zo zowaar zijn eerste uitzege van het seizoen. Na een zes op zes klaart de lucht op rond Sclessin en staat Standard voorlopig achtste. Moeskroen blijft voorlopig vijfde, maar kan gepasseerd worden door STVV en Zulte Waregem.

  Plaats een reactie

  Lord Wenger +13974
  vrijdag 20 oktober 2017 om 23:06
  Die uittruitjes van ons zijn al niet mooi, maar die van Standard zijn nu toch wel archielelijk.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Standard doet uitstekende zaak, Sa Pinto pakt zes op zes