Jongeling scheert hoge toppen bij Anderlecht: Zat bijna bij andere club

  Jongeling scheert hoge toppen bij Anderlecht: "Zat bijna bij andere club"

  vrijdag 20 oktober 2017 om 07:15

  Anderlecht verloor woensdagavond met 0-4 van PSG. Ondanks de nederlaag lieten heel wat spelers een goede indruk na. Zo ook Pieter Gerkens, al had de jonge middenvelder afgelopen zomer bijna voor KV Oostende gespeeld.

  Gerkens speelde zich al in de kijker bij paars-wit. De Limburger verliet STVV afgelopen zomer ei zo na voor een avontuur bij Oostende. "In mijn familie maken ze daar wel eens grapjes over à la Pieter, dan was je nu rode lantaarn", vertelt Gerkens aan Het Nieuwsblad. De revelatie van RSCA bekent dat hij een onderhoud had met de ex-coach van Oostende. "Ik sprak deze zomer met Yves Vanderhaeghe."

  Het had niet veel gescheeld of Gerkens stond nu onderaan het klassement. "Ik had er een goed gevoel bij. Maar als Anderlecht dan komt en je voelt dat je daar ook speelkansen zal krijgen, dan twijfel je niet. Hoeveel scepsis de buitenwereld ook had." TV-gezicht Luc Appermont verklapte toen in 'Sportweekend' dat de transfer zo goed als rond was. "En dat terwijl er met STVV was afgesproken dat er niet over mijn transfer mocht worden gepraat", besluit Gerkens.

  Poll

  Heeft Gerkens de juiste keuze gemaakt?

  (299 stemmen)

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws

  Jongeling scheert hoge toppen bij Anderlecht: "Zat bijna bij andere club"