Broos onthult: ''Een overstap van RSCA naar Club was niet evident''

  Broos onthult: ''Een overstap van RSCA naar Club was niet evident''

  woensdag 18 oktober 2017 om 10:24

  Club Brugge en Anderlecht kleuren al jaren mee het Belgische voetbal. De twee topclubs zijn dan ook hevige rivalen van elkaar. Hugo Broos was trainer bij beiden, maar een keuze maken tussen de twee is niet eenvoudig.

  Broos maakte furore bij zowel Club als paars-wit. De Belgische coach speelde met beide ploegen kampioen. Ook als speler kwam hij uit voor beide topclubs. Binnenkort zet Broos een punt achter zijn trainerscarrière. Bij Sport/Voetbalmagazine blikte hij terug op zijn mooiste momenten. Het winnen van de Afrika Cup met Kameroen staat bovenaan het lijstje.

  Een keuze maken tussen Club Brugge en Anderlecht is lastig voor de ex- Rode Duivel. "Dat ik met de twee grootste clubs van België kampioen ben geworden. Zeker omdat het toen nog niet evident was om de overstap te maken van Anderlecht naar Club, of omgekeerd. Ik zal nooit kunnen kiezen tussen de twee", onthult Broos.

  Plaats een reactie

  Zetterberg +9232
  woensdag 18 oktober 2017 om 12:36
  Wat zeg je nu, vorige keer heb je toegegeven dat je regelmatig naar Brugge ging kijken en dat je hart bij deze ploeg lag...geen schande. Wel vond je hun truitjes lelijk en moest je kokhalzen van de lijfgeur van de supporters...
  Ok dat laatste weet ik niet meer zeker...;)
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Broos onthult: ''Een overstap van RSCA naar Club was niet evident''