Vreven gefrustreerd na nederlaag in slotminuut: “Dan stop ik”

Vreven gefrustreerd na nederlaag in slotminuut: “Dan stop ik”

15-10-2017 16:51

NAC Breda verloor zaterdagavond met 1-0 van Roda JC Kerkrade na een late tegentreffer. Stijn Vreven was bijzonder teleurgesteld na de wedstrijd. Zo hard zelfs dat hij met enorme tegenzin aanwezig was tijdens een Nederlands TV-programma.

Vreven is een man die verliezen haat. Zowel als speler dan als trainer kan hij enorm gefrustreerd zijn na een nederlaag. Zondagochtend was Vreven te gast bij het programma 'De Tafel van Kees'. Veel zin had de Belgische coach er niet duidelijk in. "Ik zit hier met grote tegenzin", vertelt Vreven.

"Gisteravond ben ik toch een tikkeltje gestorven. Je verliest in de laatste seconde, terwijl een gelijkspel voor het oprapen ligt. Dan moet je hier met lange tenen komen zitten. En dat terwijl je het programma en de mensen hier niet leuk vindt".

Tijdens de aflevering was Vreven al wat bekoeld, maar toch kon hij zijn teleurstelling niet verstoppen. "Ik accepteer geen nederlaag in mijn hoofd. Dat doet echt pijn. Als er een moment komt dat ik dat gevoel en die pijn niet meer heb, dan stop ik. Straks ga ik nog een potje huilen en morgen geef ik weer 200% energie om de jongens klaar te maken voor PEC Zwolle".