Antwerp-huurling heeft het naar zijn zin: Ik wil definitieve transfer

Antwerp-huurling heeft het naar zijn zin: "Ik wil definitieve transfer"

13-10-2017 07:45

Royal Antwerp FC haalde in de zomermercato een karrevracht aan nieuwe spelers binnen. Eén van die vele nieuwkomers was verdediger Matheus Borges, die overkwam van het Brazilianase Londrina. Die dwong een basisplaats en heeft het uitstekend naar zijn zin. 

"Mijn manager kende Luciano D'Onofrio. Die bekeek wat beelden van me en ik viel blijkbaar in de smaak. Ik word op dit moment slechts uitgeleend door Londrina. Er is een aankoopoptie, maar voorlopig is niets dus zeker. Maar ik hou nu al van jullie land en het voetbal, dus ik wil hier graag blijven", zegt Borges aan Gazet van Antwerpen. "Ik wil me hier graag bewijzen."

De Braziliaan heeft zijn draai dus snel gevonden, al was het aanvankelijk even aanpassen. "Het loopt inderdaad goed, maar het begin was toch best lastig, want ik speelde aanvankelijk niet. Het was toen ook vooral veel lopen, terwijl voetballers in Brazilië voetballen. Niets is hier makkelijk, elke match is pittig en intens. Hier lopen we elf kilometer per match, in Brazilië acht. Dat mijn vrouw nu ook hier is, heeft ook geholpen", besluit de verdediger.