Basispion van Anderlecht moet vrezen voor plek: Hij werd te veel gehypet

  Basispion van Anderlecht moet vrezen voor plek: "Hij werd te veel gehypet"

  donderdag 12 oktober 2017 om 07:53

  Sofiane Hanni heeft het dit seizoen nog niet makkelijk gehad bij RSC Anderlecht. Een groot deel van de fans is hem beu en hij lijkt wat te worstelen met zichzelf op het veld. Aad de Mos is klaarblijkelijk ook geen grote fan.

  Volgens de Nederlander zal Vanhaezebrouck bij Anderlecht opnieuw kiezen voor een 3-4-3 systeem. Eentje zonder Hanni in de basis. "Lukasz Teodorczyk is een zekerheid voorin en in steun van hem zal hij Nicolae Stanciu en Henry Onyekuru verkiezen boven Hanni", klinkt het in Het Laatste Nieuws.

  "Wat mij betreft is Hanni een overroepen speler. Hij werd te veel gehypet en heeft niet zo'n goede relatie met het publiek. Dat komt Stanciu goed uit. Hij moet nu maar eens openbloeien. Ik denk dat Vanhaezebrouck voor duidelijkheid zal kiezen en de spelers op hun beste positie zal uitspelen. Het lijkt me een goede zaak om niet langer namen een parkeerplaatsje te geven. Zo zijn alle excuses meteen in de kiem gesmoord", aldus de Mos.

  Poll

  Moet Hanni in de basis blijven staan?

  (324 stemmen)

  Plaats een reactie

  Toca +30848
  donderdag 12 oktober 2017 om 09:02
  Dan ben ik natuurlijk wel benieuwd of we de echte stanciu gaan zien met Hein. Om dezelfde cijfers van hanni vorig jaar te halen.
  Vind ik leuk
  Mario_ +1645
  donderdag 12 oktober 2017 om 14:40
  Je moet niet naar de cijfers van vorig jaar kijken..... Wat je nu presteert is belangrijk, en dan heeft Hanni spijtig genoeg nooit overtuigd. Maar ik schrijf hem zeker niet af, enkel heeft Weiler hem nooit in twijfel gesteld, hij speelde bijna alles. Stanciu kreeg een handsvol minuten, waarin hij wel direct een verschil liet zien. Hopelijk kan hij dat nu brengen in 90min en krijgt hij minstens de helft van de kansen die Teo en Hanni en Chipciu kregen.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Basispion van Anderlecht moet vrezen voor plek: "Hij werd te veel gehypet"