Pak uw agenda er maar vast bij: dit zijn de belangrijke data voor de Rode Duivels

  Pak uw agenda er maar vast bij: dit zijn de belangrijke data voor de Rode Duivels

  woensdag 11 oktober 2017 om 10:57

  De kwalificatie is ten einde en dus kan het vizier volledig worden gericht op het wereldkampioenschap in Rusland. Tot het zover is, zijn er al belangrijke data in aantocht.

  Zo staan er voor het WK uiteraard nog enkele oefeninterlands gepland. Twee daarvan werden al gecommuniceerd door de KBVB. Op vrijdag 10 november oefenen de troepen van Roberto Martinez tegen Mexico op de Heizel. Nadien oefent België ook nog tegen Japan op 14 november, in het Jan Breydelstadion. Na de bekerfinale (19 maart) worden er allicht nog één of twee oefenpartijen aan toegevoegd.

  Na de finale van de Champions League (26 mei) komen de Rode Duivels terug samen om op stage te vertrekken. De exacte planning werd nog niet vastgelegd. Het WK zelf wordt geopend op 14 juni door gastland Rusland. De finale zal gespeeld worden op 15 juli, met hopelijk onze Rode Duivels in actie.

  Fans
  Supporters die naar Rusland willen, kunnen ook enkele belangrijke data in de agenda noteren. Zo kunnen de supporters zich tot en met woensdagavond (11 oktober) aanmelden op de FIFA-website voor WK-tickets. Tickets tot de finale zijn al te koop, maar beter wacht men tot de loting een feit is. Deze vindt plaats op vrijdag 1 december in het Kremlin in Moskou. Dan weten de Belgen meteen hun tegenstanders in de groepsfase, alsook de locatie.

  Enkele dagen later, op 5 december, kunnen er tickets aangekocht worden voor in de supportersvakken van de Rode Duivels. Daarvoor moet elke supporter wel ingeschreven zijn bij fanclub 1895, wat 40 euro kost. Wedstrijdtickets gaan in de verkoop vanaf 90 euro.

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws

  Pak uw agenda er maar vast bij: dit zijn de belangrijke data voor de Rode Duivels