'Vanhaezebrouck ziet toch wat in verrassende samenwerking, maar twijfel heerst'

'Vanhaezebrouck ziet toch wat in verrassende samenwerking, maar twijfel heerst'

03-10-2017 07:24

Maandag werd Hein Vanhaezebrouck gespot in Neerpede. De trainer onderhandelde samen met zijn makelaar Mogi Bayat vier uur met Anderlecht. Het ging waarschijnlijk niet alleen over Vanhaezebrouck, maar ook over wie zijn assistenten worden. Mogelijk is er toch nog toekomst voor Nicolas Frutos bij Anderlecht. 

Volgens Het Nieuwsblad hebben Vanhaezebrouck en Frutos al met elkaar gesproken. De nieuwe hoofdtrainer van Anderlecht zou de Argentijn gevraagd hebben om bij de club te blijven. Voorlopig laat het antwoord van Frutos op zich wachten.

'Frutos vindt dan wel dat Vanhaezebrouck met een schone lei moet kunnen beginnen, hij heeft er ook al op gewezen dat hij nog een lopend contract heeft bij paars-wit. Ook hij hield gisteren zijn antwoord in beraad', schrijft de krant.

Frutos nam de laatste vier wedstrijden over van René Weiler. In de Belgische competitie won de Reiger drie keer. In de Champions League ging het tegen Celtic aardig mis met een 0-3 nederlaag. Frutos hoopt ooit om de eerste trainer van Anderlecht te worden en te blijven. 

Lees ook: Opgezet spel: "In Gent leeft de overtuiging dat dit al drie weken aan de gang is"