KAA Gent hoeft niet aan te kloppen: Dan volgt ons veto

KAA Gent hoeft niet aan te kloppen: "Dan volgt ons veto"

29-09-2017 08:51
7

KAA Gent is op zoek naar een opvolger voor Hein Vanhaezebrouck. In de wandelgangen klinkt de naam van Felice Mazzu, maar de kans dat de trainer van Charleroi naar de Buffalo's trekt, is klein.

Tussen Gent en Mazzu is er nog geen gesprekken geweest. Dat beweert de trainer in La Dernière Heure, "Het thema-AA Gent? Daar hoef ik niet over te spreken. Ik heb met niemand van AA Gent contact", aldus Mazzu.

Het bestuur van Gent moet alvast niet hopen dat hun collega's van Charleroi gaan meewerken aan een overgang.  Pierre-Yves Hendrickx maakt zich weinig zorgen dat Mazzu vertrekt. "Ten eerste heeft Gent-voorzitter Ivan De Witte gezegd dat hij zijn nieuwe coach niet bij een concurrent van AA Gent zal halen", aldus de administratief directeur van Charleroi.

Veto
"Ten tweede heeft Felice Mazzu in het verleden al gezegd dat hij nooit zou vertrekken in de loop van het seizoen. Ten derde: stel dat De Witte of Felice terugkomen op hun uitspraken, dan zullen Mehdi Bayat en het bestuur van Charleroi hun veto stellen tegen een vertrek van Mazzu."

Lees ook: KAA Gent weet wie Vanhaezebrouck moet opvolgen in de Ghelamco Arena