OFFICIEEL: Real kondigt verlenging aan: 'Zou geweldig zijn om hier te eindigen'

OFFICIEEL: Real kondigt verlenging aan: 'Zou geweldig zijn om hier te eindigen'

28-09-2017 18:18

Na onder anderen Marcelo, Isco, Dani Carvajal en Karim Benzema, heeft donderdag ook Raphaël Varane een nieuw contract getekend bij Real Madrid. De 24-jarige Fransman ligt nu tot medio 2022 vast bij de Champions League-houder.

"Dit is een mooie dag. Mijn verhaal bij Real Madrid is al heel erg mooi en nu wil ik dat het fantastisch wordt", vertelt Varane over zijn contractverlenging aan Marca. "Ik wil van dit moment genieten en dit shirt blijven dragen. Ik heb hier veel geleerd. Ik beschouw mijzelf een beetje als jeugdproduct van Real, omdat ik hier al op jonge leeftijd kwam, maar zal mijn tijd bij Lens niet vergeten."

Varane hoopt zelfs zijn loopbaan bij de Koninklijke te beëindigen. "Dat zou geweldig zijn. Ik ben 29 jaar als dit contract afloopt en ik hoop dat ik mag blijven genieten van het dragen van dit shirt." De verdediger steekt de loftrompet over Cristiano Ronaldo. "Als je ook maar een beetje van voetbal houdt, kun je alleen maar bewondering hebben voor wat hij doet en blijft doen. Hij is zó goed dat hij de geschiedenis van het voetbal vormgeeft."

Varane speelt sinds 2011 voor Real Madrid. Het afgelopen seizoen groeide hij uit tot een vaste waarde in de ploeg van coach Zinedine Zidane.