Leko kondigt wijzigingen aan: 'Ik kies elke week voor mijn beste elftal'

  Leko kondigt wijzigingen aan: 'Ik kies elke week voor mijn beste elftal'

  vrijdag 22 september 2017 om 17:14

  De absolute topper van de achtste speeldag in de Jupiler Pro League vindt zondagavond plaats. Dan gaat leider Club Brugge op bezoek bij eerste achtervolger Sporting Charleroi. 

  Ivan Leko roteerde woensdag nauwelijks voor de bekermatch tegen Roeselare, maar tegen Charleroi is hij dat wel van plan. "Ik had nooit gezegd dat ik in Roeselare zou roteren, want die wedstrijd kwam vijf dagen na onze vorige tegen KV Mechelen", vertelde de Kroaat tijdens een persconferentie. "Spelers die geen kansen krijgen, moeten hard werken. Iedereen weet wat ze moeten doen om in de ploeg te komen. Ik ben heel open en duidelijk en kies elke week voor mijn beste elftal."

  De trainer van Blauw-Zwart beschouwt de trip naar Charleroi als een grote test. "Het is een echte topwedstrijd, dat klopt. Ik zie Charleroi graag spelen. Maar wij zijn de beste ploeg in België. Dat toont het klassement, het aantal tegendoelpunten en het aantal gemaakte doelpunten. We werken hard aan ons voetbal en ik zie ons elke week progressie boeken. We werken hard en weten waar we naartoe willen. Ik zie elke week meer automatismen en goeie loopacties", besloot Leko.

  Lees ook: Leko hoopt te genieten in kraker van de speeldag: "Ik zie hen graag spelen"
  Lees ook: Leko reageert op ontevreden topspeler: "Hij weet waarom hij niet speelt"

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws

  Leko kondigt wijzigingen aan: 'Ik kies elke week voor mijn beste elftal'