Leko hoopt te genieten in kraker van de speeldag: Ik zie hen graag spelen

  Leko hoopt te genieten in kraker van de speeldag: "Ik zie hen graag spelen"

  vrijdag 22 september 2017 om 16:29

  Club Brugge trekt zondag naar Charleroi voor dé topper van de achtste speeldag. De West-Vlamingen tellen als koploper in de stand immers slechts één puntje voorsprong op de Waalse opponent. Ivan Leko looft de ploeg van Felice Mazzu alvast.

  De Italobelg heeft een geheel gesmeed waar ook Leko van kan genieten. "Charleroi is een ploeg met passie, met een coach die winnaars maakt", aldus de Kroaat op de Club-website. "Ik zie hen graag spelen. Ze hebben een goeie keeper, één van de beste verdedigers van België met Martos en voorin is er creativiteit met Lukebakio, Benavente en Rezaei. Het zal een goede test zijn voor ons."

  Veel lof dus, maar dat wil niet zeggen dat Leko met angst aan de aftrap zal verschijnen. "We hebben getoond dat we momenteel de beste ploeg zijn in België, maar het zal hard worden zondag. Ik verwacht veel duels, een match op het scherpst van de snee, maar daar moeten we mee werken", besluit hij.

  Poll

  Wie heeft tot nu toe het meest indruk gemaakt op jou?

  (104 stemmen)

  Plaats een reactie

  freeman +10200
  vrijdag 22 september 2017 om 16:46
  Mazzu is met voorsprong de sympatiekste trainer van ons land . Zijn analyses na een match zijn ook steeds objectief & correct . Jammer dat Club hem niet contacteerde , zou zeker graag naar Club gekomen zijn !
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Leko hoopt te genieten in kraker van de speeldag: "Ik zie hen graag spelen"