Coopman snapt niets van aankoopppolitiek Club: Beloften zijn toch even goed?

  Coopman snapt niets van aankoopppolitiek Club: "Beloften zijn toch even goed?"

  woensdag 13 september 2017 om 09:22

  Sander Coopman probeert dit seizoen bij Zulte Waregem te overtuigen dat hij een smaakmaker kan zijn in de Jupiler Pro League. Bij Club Brugge zaten er voor hem geen speelminuten in. Eigen jonkies lijken minder kansen te krijgen, dat vindt Coopman zelf toch.

  Coopman koos voor een uitleenbeurt naar Zulte Waregem. Al wil hij een carrière bij Club nog niet opgeven. "Ik ben er nog steeds van overtuigd dat ik ook dat niveau aankan", zegt hij in Het Nieuwsblad. Dan moet men bij Club eigen jonkies nog kansen geven. "Al zie ik ook wel dat weinig tot geen uitgeleende spelers daarna toch basisspeler worden bij Club", vertelt hij.

  De middenvelder begrijpt er maar weinig van. "De concurrentie is er veel groter, dat is zeker. Maar als ik zie dat ze dan gasten aantrekken van 18, 19 jaar dan denk ik toch: De beloften zijn toch even goed? Ik heb er al veel zien toekomen die geen minuut met de A-ploeg hebben gespeeld", haalt hij de aankooppolitiek van de Bruggelingen onderuit.

  Plaats een reactie

  Zetterberg +6767
  woensdag 13 september 2017 om 09:53
  Zwijgen en proberen het boerejaar van vorig jaar te herhalen...laat de voeten spreken want zulke uitspraken ontploffen meestal in je gezicht.
  Hij mag dan nog gelijk hebben, is niet zijn taak om dit te verkondigen, dat zullen de analisten wel gretig doen...
  Vind ik leuk
  Boerken +6099
  woensdag 13 september 2017 om 10:10
  Concentreer u op Zulte Waregem ,en spreek met de voeten! Zo haal je meer u gelijk!
  Vind ik leuk
  freeman +8378
  woensdag 13 september 2017 om 11:47
  Nog lekker een jaartje verder rijpen bij onze zuiderburen . En de ingehaalde jongeren, zijn ook niet meteen spelers die aan de kern toegevoegd worden , ook velen van hen worden OOK uitgeleend .... Met wat hij aan ervaring kan opsteken bij Waregem, wordt volgend seizoen wel beloond met een plaats in de A ploeg ! Dus verder maar bewijzen eerst .....
  Vind ik leuk
  Boktor +593
  woensdag 13 september 2017 om 13:03
  Coopman als ge dat vindt waarom had ge dan niet het lef om voor uw plaats te vechten bij Club maar heb j gekozen voor een ferme stap lager ?
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Coopman snapt niets van aankoopppolitiek Club: "Beloften zijn toch even goed?"