Onduidelijkheid rondom overbodige Barça-aanvaller: Galatasaray-transfer ontkend

Onduidelijkheid rondom overbodige Barça-aanvaller: Galatasaray-transfer ontkend

08-09-2017 14:01

Het is vooralsnog onduidelijk waar de toekomst van Arda Turan ligt. De Turkse aanvaller van FC Barcelona wordt nadrukkelijk gelinkt aan een terugkeer bij zijn oude liefde Galatasaray, maar zijn zaakwaarnemer spreekt dit tegen.

Turan is overbodig in Catalonië en een rentree in Istanbul hangt al geruime tijd in de lucht. Eerder deze maand werd gemeld dat beide clubs akkoord waren over een verhuurperiode van één seizoen. Het Catalaanse RAC 1 bericht nu dat de aanvaller een contract voor twee seizoenen overeen is gekomen. De zaakwaarnemer van de dertigjarige aanvaller laat echter aan Sport weten dat Turan helemaal niet wil vertrekken uit Barcelona, waar hij nog vastligt tot medio 2020.

Turan verliet Galatasaray in 2011 voor Atlético Madrid en beleefde in de Spaanse hoofdstad een succesvolle periode. Een landstitel, een Copa del Rey en een Europa League waren de oogst van vier seizoenen bij Atlético. Het leverde hem een transfer naar Barcelona op, waar hij echter vaker op de bank zat dan dat hij op het veld stond.