In Antwerp bleek dat door het aantal nieuwkomers niet meer mogelijk

"In Antwerp bleek dat door het aantal nieuwkomers niet meer mogelijk"

03-09-2017 12:44
2

Twee dagen geleden vertrok Isaac Koné bij Antwerp. Een dag later speelde hij al voor Cercle Brugge. Bij zijn nieuwe club won hij zaterdag met 2-0 van Cercle Brugge. Daar was hij natuurlijk blij mee. 

"Over de hele wedstrijd gezien vind ik van wel. We hebben onze job gedaan. In de eerste helft hebben we gedaan wat we moesten doen. In de tweede helft zijn ze meer komen opzetten, maar ons blok stond goed opgesteld. Ze hebben geen grote kansen kunnen bijeenvoetballen. Dus vind ik de overwinning over de hele wedstrijd bekeken zeker verdiend", stelt Koné op de website van Cercle Brugge.

Hij kwam nog even terug op zijn vertrek bij Antwerp. Natrappen deed hij zeker niet. "Op het einde van de transferperiode kan het plots heel snel gaan. Dat is nu eenmaal zo, je hebt niet alles in eigen handen. Ik wist dat Cercle een interessant en ambitieus project had. Voor mij is het belangrijk dat ik kansen krijg om te spelen, en in Antwerp bleek dat door het aantal nieuwkomers niet meer mogelijk. Ik denk dat ik de juiste keuze gemaakt heb."