'Voormalige Anderlecht-spits kan opvolger van Lukaku worden'

'Voormalige Anderlecht-spits kan opvolger van Lukaku worden'

30-08-2017 16:50
5

Stefano Okaka belandde vorige zomer bij Watford, nadat hij zich onmogelijk had gemaakt bij Anderlecht-trainer René Weiler. De spits kwam kon geen basisplaats afdwingen, maar desondanks is er mooie interesse voor de Italiaan. Everton ziet in hem de opvolger van Romelu Lukaku. 

Dat meldt The Mirror. Dat The Toffees Okaka willen aantrekken is best opvallend. Vorig seizoen kwam de bonkige aanvaller in 20 officiële optredens aan vier doelpunten, niet meteen indrukwekkende cijfers. Dit seizoen trof hij raak op de openingsspeeldag, toen Watford een punt pakte tegen Liverpool. Maar sindsdien kwam hij niet meer in actie. 

Bij Everton is vooral trainer Ronald Koeman fan van de aanvaller, meldt de Britse krant. Hij scoorde vorig seizoen twee keer tegen de club uit Liverpool en trok zo de aandacht. Bij The Hornets moet hij aanwinsten Andre Gray en Richarlison voor zich dulden in de hiërarchie. Everton zoekt nog steeds een vervanger voor Lukaku. Het trok al wel Wayne Rooney aan, maar dat is een ander type. 

Lees ook: 'Okaka kan Premier League verlaten voor nieuw avontuur'

Lees ook: LIVE: Volg de laatste uren van de transferperiode op de eerste rij