Barca 'presenteert' Di Maria: 'We werken aan een oplossing van het probleem'

Barca 'presenteert' Di Maria: 'We werken aan een oplossing van het probleem'

Gepubliceerd: woensdag 23 augustus 2017 om 11:08wo 23-08-2017 om 11:08

De supporters van FC Barcelona werden dinsdagavond verrast door een tweet van het officiële Barça-account, waarin de komst van Angel Di Maria werd aangekondigd. Het gaat om een hack.

De verantwoordelijke hackers, genaamd OurMine, brak in bij het Twitter-account van Barcelona en zette direct enkele berichten online, waaronder eentje over Di Maria. De Argentijn zou zogenaamd zijn overgenomen van Paris Saint-Germain. Het Spaanse Marca linkte Di Maria en Barça dinsdag aan elkaar.

'Welkom bij FC Barcelona Angel Di Maria', viel er te lezen. Even later werd duidelijk dat het om een grap ging. Woensdagochtend had de Spaanse topclub weer controle over het Twitter-kanaal en werden de berichten verwijderd. 'Onze accounts waren gehackt. We werken aan een oplossing van het probleem, dank voor jullie geduld', klinkt het.

De Barcelona-hack leidt tot veel hilariteit bij voetbalvolgers. Op Twitter werd voor de gein gesuggereerd dat de naar PSG vertrokken Neymar of Liverpool-manager Jürgen Klopp, die Coutinho niet naar Barça wil laten gaan, achter de hack zit.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws