OFFICIEEL: Maes krijgt zijn verdedigende versterking bij Lokeren

OFFICIEEL: Maes krijgt zijn verdedigende versterking bij Lokeren

maandag 21 augustus 2017 om 19:24

Peter Maes heeft er wat verdedigende versterking bij gekregen. Jakov Filipovic werd aangetrokken door Lokeren. Hij zette zijn handtekening onder een vierjarig contract met optie op een extra jaar.

'Jacov (uitgesproken als Jacof) Filipovic is een centrale verdediger die overkomt van het Kroatische NK Inter Zapresic. Hij is 24 jaar en 1m90 groot. Begin dit jaar werd hij voor het eerst opgeroepen voor de nationale ploeg. Hij mocht meteen debuteren en speelde drie wedstrijden', klinkt het op de officiële website van Lokeren.

Het is het eerste buitenlandse avontuur voor de Kroaat. Hij kijkt duidelijk uit naar zijn nieuwe stap. "Natuurlijk is dit een belangrijke stap in mijn carrière. Ik ken de Belgische competitie vrij goed, bij ons staat die zeer goed aangeschreven", reageert hij.

"Ik ben wedstrijdfit en kan onmiddellijk worden ingezet. Of dat gebeurt, hangt natuurlijk af van de coach. Ik wil me zo snel mogelijk in het team integreren. Ik versta wel Engels maar wil die taal ook zo snel mogelijk vlotter kunnen praten. Ik vind dat belangrijk, ook naar de fans toe", besluit Filipovic.

Plaats een reactie

SD +4720
maandag 21 augustus 2017 om 19:54
Die zal ook wel schrikken als hij de vogelverschrikker in zijn Audi ziet
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws

OFFICIEEL: Maes krijgt zijn verdedigende versterking bij Lokeren