Problemen bij Racing Genk: 'Een aantal jongens zijn misnoegd'

  Problemen bij Racing Genk: 'Een aantal jongens zijn misnoegd'

  maandag 21 augustus 2017 om 15:42

  Racing Genk is net als heel wat andere topclubs zwak begonnen aan de Jupiler Pro League. 4 op 12, dat zijn geen cijfers om over naar huis te schrijven. Het Laatste Nieuws weet dat coach Albert Stuivenberg snel zeges nodig heeft om zijn kleedkamer rustig te houden.

  Bij Racing Genk laten enkele jongens namelijk hun ongenoegen blijken. "Dat er een aantal jongens misnoegd zal zijn, is duidelijk. Malinovskyi werd voor de derde keer in drie matchen vroegtijdig naar de kant gehaald en liep te mokken. Clinton Mata kreeg na één week trainen meteen de voorkeur op Joakim Maehle. We kunnen ons inbeelden dat dat een klap was voor de jonge Deense rechtsachter die sterk op dreef was. En dan zijn er nog bankverwarmers Heynen, Benson, Aidoo en Naranjo, die zaterdag niet eens de selectie haalde."

  De keuze van Stuivenberg gaat binnenkort nog iets ruimer worden. "Uronen, Karelis en Dewaest zijn nog op de terugweg. In een seizoen zonder Europees voetbal beschikt Genk over een kern die gemaakt is om op drie fronten te strijden. Zolang je wint is er geen vuiltje aan de lucht, maar na een 4 op 12 neemt de nervositeit toe. Eens iedereen fit, wordt het een hele klus om deze kleedkamer te managen."

  Plaats een reactie

  firedwarf +2492
  maandag 21 augustus 2017 om 16:03
  Zelfs al zou je alles winnen dan ga je nog misnoegde spelers hebben ,dat was nu bv de kracht van een kumordzi... Die kloeg nooit en was altijd positief in de kleedkamer , zo iemand heb je niet meer... Face it genk is een bende pubers met 2 of 3 oude zakken en dan heb je de ploeg omschreven... Der zouden zeker opt middenveld en héél zeker centraal in de verdediging een ouwe vent moeten bijkomen , type smeerlapke... En met oud bedoel ik ouder dan 25 ma nog jonger dan 35 voor ge met domenico olivieri en wilfried delbroek afkomt :p
  Vind ik leuk
  maandag 21 augustus 2017 om 16:31
  Daarom zal het goed zijn als Dewaest komt. Beer van een vent en niet vies om eens goed door te trappen.
  Vind ik leuk
  DDT +2332
  maandag 21 augustus 2017 om 18:23
  peter maes in doel :)
  Vind ik leuk
  THOR4ever +834
  maandag 21 augustus 2017 om 18:34
  Ik ben van mening dat het ook gestalte en atletisch vermogen is dat ons wat ontbreekt. Charleroi had een paar tanks bij die door onze smurfen-infanterie maar met moeite konden worden afgestopt. De opmerkingen van Maes m.b.t ervaring en gestalte blijven voor mij nog overeind.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Problemen bij Racing Genk: 'Een aantal jongens zijn misnoegd'