Izquierdo maakt manager blij: Ik wil iedereen bedanken

  Izquierdo maakt manager blij: "Ik wil iedereen bedanken"

  maandag 21 augustus 2017 om 10:30

  Sinds zondag mag José Izquierdo zich eindelijk echt een speler van Brighton & Hove Albion noemen. Club Brugge verliest zo een pak creativiteit, maar dat vinden ze in Engeland niet erg. Brighton & Hove Albion-manager Chris Hughton is in de wolken met zijn nieuwe nummer negentien. 

  De clubs en de speler waren al een tijdje akkoord, maar een werkvergunning schoof de transfer van Izquierdo op de lange baan. "Dit was een erg complexe deal", geeft Hughton op de website van Brighton & Hove Albion toe. "Maar ik ben heel erg tevreden dat we eindelijk mogen vertellen dat de transfer officieel is. Ik wil dan ook iedereen bedanken die hielp om deze droomtransfer en recordtransfer te realiseren."

  De integratie van Izquierdo kan volgens zijn manager vlot verlopen. "Hij verbleef al een tijdje hier in Brighton & Hove zodat hij zijn nieuwe collega's kon ontmoeten, maar hij mocht nog niet meespelen. Eerst moest zijn werkvisum namelijk in orde gemaakt worden. Wij kijken er alvast naar uit om eindelijk met hem aan de slag te kunnen gaan."

  Poll

  Gaat Izquierdo slagen in de Premier League?

  (588 stemmen)

  Plaats een reactie

  dinsdag 22 augustus 2017 om 04:02
  Izquierdo erdoor liet to heen betere indruk achter dan pakweg Mitroviç, denk dat het met hem wel goed gaat komen.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Izquierdo maakt manager blij: "Ik wil iedereen bedanken"