'Anderlecht kan Svilar gebruiken als pasmunt voor Mexicaan'

'Anderlecht kan Svilar gebruiken als pasmunt voor Mexicaan'

21-08-2017 08:00

Mile Svilar en Anderlecht leven op voet van oorlog. De doelman komt zelfs niet meer opdagen voor de trainingen door 'ziekte'. Anderlecht wil wel meewerken aan een transfer, maar krijgt nu mogelijk een opportuniteit.

Anderlecht is namelijk nog altijd op zoek naar een nieuwe spits, en één van de opties is Raul Jimenez van Benfica. De Mexicaan heeft daar geen vaste basisplaats, maar een verkoop ligt toch moeilijk. Zijn marktwaarde wordt geschat op ongeveer twaalf miljoen euro.

Het Nieuwsblad geeft aan dat de interesse van Benfica in Svilar aanhoudt, maar Anderlecht wil minstens vijf miljoen euro vangen voor hem. Mogelijk kan Anderlecht die prijs flink laten zakken als het Jimenez een jaar mag huren. De andere grote piste is de Sloveen Robert Beric, maar zijn club Saint-Etienne wil hem niet verhuren.

Benfica is de enige club die concrete interesse toont voor Svilar, maar naast de hoge transfersom wil Anderlecht ook nog een percentage op de doorverkoop. Mede daardoor zit het dossier voorlopig muurvast.