'Dure winteraanwinst van Club Brugge op weg naar andere Eersteklasser'

'Dure winteraanwinst van Club Brugge op weg naar andere Eersteklasser'

13-08-2017 09:18
1

De fans van Club Brugge hebben dit seizoen nog niets kunnen zien van Dorin Rotariu. De Roemeense speler lijkt niet in de plannen van coach Ivan Leko te passen. Club Brugge zocht en vond mogelijk een oplossing.

De Roemeen haalde dit seizoen nog geen enkele keer de wedstrijdselectie door een fysieke achterstand. Hij lijkt zijn plekje dan ook helemaal kwijtgeraakt te zijn bij Club Brugge. Een uitleenbeurt (of verkoop) leek dus de enige oplossing te worden. Volgens Fanatik zit er ook een transfer aan te komen. 

Royal Excel Moeskroen zou willen profiteren van de situatie. De Henegouwenaren zijn in vergevorderde onderhandelingen met Club Brugge om Rotariu dit seizoen te huren. Bij Moeskroen wordt het een weerzien met Mircea Rednic, die met hem in het seizoen 2015/2016 al samenwerkte bij Dinamo Boekarest.

Rotariu werd afgelopen winter nog gehaald door Club Brugge en liet enkele goede dingen zien in Play-Off 1, een plekje in de kern dit seizoen zit er echter niet in. Hij heeft nog een contract tot medio 2020 bij Blauw-Zwart.