De volgende jackpot staat klaar voor RSCA: 'Zeker 35 miljoen euro waard'

  De volgende jackpot staat klaar voor RSCA: 'Zeker 35 miljoen euro waard'

  zaterdag 12 augustus 2017 om 14:51

  Leander Dendoncker staat al lang in de belangstelling van enkele buitenlandse topclubs. RSC Anderlecht wil hem niet kwijt en plakt dan ook een bijzonder hoog prijskaartje op hem. 35 miljoen euro moet je betalen om Dendoncker over te nemen. Maar dat lijkt toch niet zo'n onbegrijpelijke som te zijn.

  RSC Anderlecht verkocht deze zomer Youri Tielemans nog voor 25 miljoen euro. De middenvelder werd (en wordt) gezien als een groter talent dan Dendoncker. Toch zou de iets oudere Dendoncker duurder zijn. Mogi Bayat begrijpt dat wel.

  "Op puur voetbalgebied is Tielemans 25 miljoen euro waard en dat kan zelfs verdubbelen als hij met Monaco knalt in de Champions League. Anderen zijn door hun groter bereik dan weer pakweg 35 miljoen euro waard", klinkt het.

  "Waarom? Dendoncker heeft een atypisch profiel en hij is dus interessanter dan Tielemans: hij is groot, loopt veel, heeft goede voeten en leest het spel goed. Dat zijn veel kwaliteiten die een topclub kunnen overtuigen", zegt de huismakelaar van Anderlecht in La Capitale.

  Plaats een reactie

  Tom♡rsca +244
  zaterdag 12 augustus 2017 om 16:02
  Hoop toch dat we hem nog een jaartje kunne houden. zolang de transfersperiode bezig is blijf ik met een bang hartje afwachten maar ga er wel vanuit dat die blijft
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  De volgende jackpot staat klaar voor RSCA: 'Zeker 35 miljoen euro waard'