Nieuwe wending in saga Vanden Borre? Hij is niet gestopt

Nieuwe wending in saga Vanden Borre? "Hij is niet gestopt"

10-08-2017 14:14
4

Anthony Vanden Borre is opnieuw gestopt met voetballen, klonk het deze ochtend stellig in Het Nieuwsblad. Maar vriend en fysiektrainer Trésor Diowo ontkent die berichten. HIj bevestigt wel dat de rechstachter niet langer een speler is van TP Mazembe, maar Vanden Borre zou nog niet klaar zijn met het profvoetbal. 

"Zijn avontuur bij Mazembe in Congo is in gemeenschappelijk overleg stopgezet. Maar er is geen conflict tussen hem en de club", zegt Diowo aan Sporza. "Hij is sinds een week met mij aan het trainen en hij geeft alles om zowel sportief als qua voeding weer op niveau te komen." Dat zal tijd kosten, want de voormalige Rode Duivel trainde al drie maanden niet. 

Volgens Diowo is Vanden Borre gebrand op eerherstel. "Vanden Borre wil zijn blazoen oppoetsen. Daarnaast wil hij een gezin stichten en een voorbeeld zijn voor zijn toekomstige kinderen." Het is dus nog afwachten wat de wispelturige Brusselaar beslist en of er überhaupt geïnteresseerde clubs zouden zijn, moest Vanden Borre nog willen voetballen. 

Lees ook: Vanden Borre stopt opnieuw met voetballen