'Anderlecht zet entourage van Svilar voor voldongen feit'

'Anderlecht zet entourage van Svilar voor voldongen feit'

08-08-2017 07:30
3

Mile Svilar is niet helemaal gelukkig bij Anderlecht, en dat is nog zacht uitgedrukt. De jonge doelman had gehoopt dat hij dit seizoen titularis zou zijn, maar dat bleek ijdele hoop. Een vertrek dringt zich op, maar Anderlecht zegt nee.

Alles draait momenteel om een optie die in het contract van Svilar staat. Anderlecht meent dat het de overeenkomst eenzijdig met twee seizoenen kan verlengen, zo weet Het Nieuwsblad. Dat zou betekenen dat Svilar eigenlijk nog voor drie seizoenen vastligt, wat Anderlecht is een heel sterke positie zet om te onderhandelen.

De aanbiedingen voor Svilar lopen stilaan binnen, onlangs was er zelfs sprake van een bod rond drie miljoen euro. Anderlecht heeft dat evenwel afgeslagen en hoopt dat Svilar volgend seizoen wél de titularis wordt. Het is ook om die reden dat het met Matz Sels voor een huurling in doel ging.

Ondertussen maakt Svilar het er zelf niet gemakkelijker op voor zijn club. Zo bleef hij wel van een U19-tornooi met een blessure. Er worden echter vragen gesteld bij de ernst van die blessure