'Hasi mag beginnen vieren, Gillet arriveert in Griekenland'

'Hasi mag beginnen vieren, Gillet arriveert in Griekenland'

07-08-2017 16:28
2

Besnik Hasi heeft deze zomer al Vadis Odjidja en Mehdi Carcela gehaald, maar het dossier van Guillaume Gillet leek een stille dood te sterven. Niets is minder waar: Gillet komt maandag naar Griekenland om te tekenen.

Het Nieuwsblad weet dat er eindelijk een akkoord is op clubniveau. Op persoonlijk vlak waren de partijen al lang akkoord. Door het vertrek van coach Sergio Conceiçao heeft Gillet het een beetje gezien in de Ligue 1. Hij laat dat de laatste weken ook duidelijk merken, waardoor hij afgelopen weekend op de bank zat bij Nantes.

Met Besnik Hasi komt hij bij Olympiakos in ieder geval een coach tegen die grote fan is van hem. Bovendien kan Olympiakos hem mogelijk ook een ticket voor de Champions League bieden. De Grieken hebben de laatste voorronde bereikt, met het Kroatische Rijeka wacht daar op papier een haalbare kaart.

Update 16.28 uur: Het is nog maar een kwestie van tijd vooraleer de transfer van Gillet officieel bekend gemaakt wordt. De voormalige Rode Duivel is momenteel in Griekenland om de transfer naar de topclub af te ronden.