Transfer op komst: 'Chadli gaat profiteren van grote deal in de Premier League'

Transfer op komst: 'Chadli gaat profiteren van grote deal in de Premier League'

03-08-2017 14:00
1

Nacer Chadli is naar alle waarschijnlijkheid bezig aan zijn laatste dagen bij West Bromwich Albion. Swansea City ziet hem namelijk als de ideale opvolger voor Gylfi Sigurdsson, die op weg is naar Everton.

Swansea City bevestigde woensdag dat een transfer voor sterspeler Sigurdsson aanstaande is. Coach Paul Clement liet weten dat de IJslandse middenvelder zaterdag ontbreekt in het oefenduel met Sampdoria, omdat de gesprekken nog gaande zijn. Clement verwacht echter dat er binnen enkele dagen een akkoord is. Naar verluidt zou Everton een recordsom van liefst 55 miljoen euro voor Sigurdsson betalen.

Achter de schermen is Swansea City al op zoek naar een geschikte vervanger voor Sigurdsson. Volgens de BBC zou de keuze daarbij gevallen zijn op Nacer Chadli, nadat de Spanjaard Jonathan Viera (Las Palmas) te duur bleek voor de club uit Wales. Chadli stond vorig seizoen ook al op het lijstje van de Swans, maar de Rode Duivel koos toen voor WBA. Onze landgenoot was onder Tony Pulis niet altijd zeker van een basisplaats en deze zomer zou het tot een aanvaring zijn gekomen. Chadli lijkt voor de juiste prijs dus wel weg te mogen.